BHIC Group Human Capital Management dengan kerjasama BHIC Group Risk Management telah menganjurkan satu sesi taklimat bertajuk “SEKSYEN 17A AKTA SPRM 2009 -PENGENALAN KEPADA LIABILITI KORPORAT”

Print
Category: DN 2021
Last Updated on 19 July 2021
Written by Administrator Hits: 77

                

BHIC Group Human Capital Management  dengan kerjasama BHIC Group Risk Management  telah menganjurkan satu sesi taklimat bertajuk “SEKSYEN 17A AKTA SPRM 2009 -PENGENALAN KEPADA LIABILITI KORPORAT”

         

macc1 macc5

macc3 macc4

                                                                                                                                                                                  

BHIC Group Human Capital Management  dengan kerjasama BHIC Group Risk Management  telah menganjurkan satu sesi taklimat bertajuk “SEKSYEN 17A AKTA SPRM 2009 -PENGENALAN KEPADA LIABILITI KORPORAT” pada 16 Julai 2021 (Jumaat) jam 10.00 pagi . Webinar yang dijalankan secara atas talian melalui medium Microsoft Teams ini telah dikendalikan oleh wakil daripada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Ps Thilak A/L Munusamy. 

Sesi ini telah diadakan selama 2 jam dan dihadiri oleh hampir 250 kakitangan dari Kumpulan BHIC. Kursus ini bertujuan untuk memberi penerangan mengenai latar belakang, takrifan serta intipati kesalahan yang terkandung dalam peruntukan Seksyen 17A Akta SPRM 2009 (Liabiliti Korporat).